Waar een photobooth huren voor een trouwerij?

Over oubollig gesproken: je wilt al je gasten natuurlijk bedanken voor hun komst, maar veel bedankjes zijn suf of onpersoonlijk. Wij kozen uiteindelijk voor Kasteelbier, omdat we trouwden in Kasteel Duurstede. Een fotostrip met een persoonlijk kader met bijvoorbeeld de namen van het bruidspaar en trouwdatum is een veel leuker bedankje en eentje waar – als je gasten hem inderdaad op de koelkast plakken – veel vaker bij wordt stilgestaan dan iets in de koelkast.

Naast fotografie en film biedt Bruiloft Beeld photobooths aan. Al onze booths zijn compact, waardoor ze in iedere bedrijfsruimte, feestzaal of huiskamer passen. Ook zijn ze uitgerust met de beste apparatuur: we maken gebruik van spiegelreflex camera’s en professionele studioflitsers. Daarnaast leveren we alle photobooths met een onbeperkt aantal prints.

Waar een photobooth huren voor een trouwerij?

Wij zorgen voor 4 uur lang onbeperkt fotoplezier. Wie wij zijn? Wij zijn Bart en Ankie en wij zijn de mensen van de photobooth. 4 uur lang onbeperkt foto’s printen en bij ons is onbeperkt ook echt onbeperkt!Alle foto’s in een online fotogalerij die je kunt delen met je gastenMeteen na afloop een USB-stickje met alle foto’s in hoge resolutieEen overvolle koffer met verkleedspullen zoals hoedjes, boa’s, strikken en brillenDesign van de fotostripjes op maat gemaakt van jullie trouwkaartEn nog veel meer… Voor 425 euro staat onze photobooth 4 uur lang op jullie bruiloft.

Op die manier kunnen de mensen helemaal los gaan en van zichzelf de allergekste foto’s laten maken.Wat Evenses zoal voor je kan betekenenNet zoals er verschillende types footgrafen bestaan, krijg je ook te maken met heel wat keuze op het gebied van fotohokjes om te boeken. Bij Evenses beschikken we over een breed aanbod fotohokjes die geschikt zijn voor boekingen op allerlei soorten feesten en evenementen, van verjaardagen en bruiloften tot festivals en zakelijke evenementen.Bij het boeken van een fotohokje is het aan te raden om dat in ieder geval te doen met een ervaren partij wat betreft het boeken van dergelijk entertainment.

Waar een photobooth huren voor een trouwerij?

In de prijs inbegrepen zit begeleiding en wat leuke attributen. Props voor het fotohokjeOm het fotohokmomentje nog leuker en gekker te maken, krijg je bij het huren van een fotohokje vaak een aantal props erbij. Deze props zijn voorwerpen zoals snorretjes en brillen op stokjes, gekke shawls en pruiken of andere dingen waarmee je jezelf gek kunt aankleden.

Hoe later op de avond, hoe leuker. Je krijgt alle foto’s digitaal in volle resolutie toegestuurd. Meer foto’s op deze pagina‘photobooth huren’. Een photobooth is dan ook een betere oplossing dan een huwelijksfotograaf, die je een hele avond door je feestzaal laten slenteren. Reserveer je photobooth nu. Interessant weetje….De photobooth bestaat al sinds 1888 volgens wikipedia.

Wie een photoboooth huurt krijg er een aantal extra attributen bij. Maar dat is nog niet alles. Hier een aantal extra’s even op een rijtje:Je kunt onbeperkt foto’s uitprinten, je krijgt je eigen fotogalerij online en de foto’s die met het fotohokje worden gemaakt komen daar op te staan. Heel leuk want alle gasten die op je bruiloft waren kunnen daardoor ten alle tijden weer even genieten van jouw moment.

Waar een photobooth huren voor een trouwerij?

het is daarom soms wenselijk om meer opties te hebben dan enkel foto’s printen uit de photobooth, bijvoorbeeld: Promodames om mensen naar het fotohokje te trekken en informatie over ene product of dienst te geven Gepersonaliseerd fotokader met logo, merk of andere promotionele content Mogelijkheid om foto’s viral te laten gaan via social media, delen en sharing op social media te stimuleren Fotohokje helemaal te branden door middel van het ‘customizen’ van het uiterlijk, door het geheel te bestickeren in de huisstijl of bedrijfskleur en merk en logo of thema op het fotohokje te zetten Je kan natuurlijk door onze site scrollen op zoek naar het hokje dat het best bij jouw wensen past.

Relaties verbeteren met je stakeholders, van mogelijke klanten tot leveranciers. Beloningen voor het harde samenwerken van je personeel en business partners. Een nieuw filiaal of winkel geopend of een nieuw assortiment toegevoegd binnen je productlijn? Door onze ervaringen weten we precies hoe we moeten inspelen op deze aanvragen! De ideale aanvulling voor een marketingmachine.

Wil je toch een echt photo booth? We hebben ook een aantal van de goedkoopste photo booths (o.a. gerekend op uurbasis) op een rijtje gezet:.De meeste photo booths zijn inclusief begeleiding voor 3 of 4 uur.Heb je een klein budget? Geen probleem, ook in Wageningen-Hoog hebben we een reeks goedkope photobooths die je kan huren in Wageningen-Hoog en omstrekenDenk goed na wat je wil met de photobooth: wil je dat je evenement viral gaat op social networks of wil je mensen een fysiek bedankje geven of wil je dat mensen een (gesproken) boodschap kunnen achterlaten, of wil je indruk maken op mensen (denk ana greenscreen of een fotospiegel).Met onze photo booth zetten we uw speciale momenten die je wil vieren huge op een uiterst originele foto..

Waar een photobooth huren voor een trouwerij?

photobooth Bruiloften vinden wij geweldig. Vraag bij het photobooth huren voor een bruiloft altijd naar onze geweldige bruiloft fotoprops. Die leveren we bij bruiloften namelijk gratis mee. Mocht je een photobooth voor de bruiloft zonder probs willen? Dan laten we onze magische photoprops kist natuurlijk dicht. Maar om eerlijk te zijn: Photoprops op uw bruiloft maken een werkelijk spektakel.

Fotocabine op uw evenement kan wonderen doen om deelnemers tevreden te houden en het bereik van uw evenement op sociale media positief te beïnvloeden.Mensen zijn van nature nieuwsgierig en zullen geïnteresseerd zijn om de fotocabine te bekijken en wat selfies te nemen. Ze kunnen zelfs in het hokje met andere mensen praten, wat een levendiger sfeer zal veroorzaken.

Dat is best handig om te kunnen checken of je haar wel goed zit voordat je op de foto gaat. Bovendien biedt het grote scherm allerlei extra mogelijkheden zoals tekenen op je foto en custom animaties. FotopaalEen fotopaal of fotozuil wordt ook wel een open air photobooth genoemd, omdat je niet in een fotohokje gaat staan, maar gewoon voor de fotobooth.

Deze delen ze vervolgens met de door jou gekozen hashtag op Instagram of Twitter en automatisch wordt de foto afgedrukt met een kader in jouw huisstijl. Onze Hashtag zorgt voor zowel online exposure als offline activatie. Ideaal voor de lancering van een nieuwe campagne of bij een winkelopening bijvoorbeeld. VideoboothEen videobooth, videopaal of videozuil wordt ook wel digitaal gastenboek genoemd.

Plaats een reactie