Smile met de Photobooth

Cam Photobooth – Smile!

De foto’s worden omgezet naar een gave animatie welke te delen is op Facebook, Instagram en/of Whatsapp en daarnaast als download beschikbaar is. De Gifjes booth past gegarandeerd op elke locatie, hij is heel compact (voor plaatsing heb je minder dan 1 vierkante meter nodig ) en is uitgerust met super heldere LED verlichting waardoor het zelfs op de donkerste locaties goed tot z’n recht komt.OnbemandOnze photobooths zijn makkelijk te bedienen.

Een onbemande photobooth huren betekent veel langer huren én de foto’s zijn ongeremder, gekker en soms ‘n tikje schaamteloos (we love it)!Alle foto’s digitaalOver die schaamteloze foto’s gesproken… . Een photobooth huren levert veel hilarische foto’s op, het is dan ook genieten als je achteraf alle foto’s digitaal kan bekijken (ja, ook de foto’s die je gasten stiekem hebben weg gegooid 😊).

Omdat onze Photobooths uitgerust zijn met professionele camera’s zijn de foto’s van hoge kwaliteit en dus goed te verwerken in een fotoboek.Persoonlijk fotoframeEen photobooth huren is inclusief het ontwerp van een persoonlijk fotokader. We vragen vaak naar de uitnodiging van het feest of evenement waarmee onze ontwerpers een uniek fotokader voor je gaan ontwerpen.

Voordelig Een Photobooth Huren Voor Je Bruiloft – Breda Nieuws

We maken het fotokader altijd aan de hand van jouw wensen en gebruiken daarbij geen sjablonen. We zorgen er altijd voor dat het volledig naar wens is.Ontzorgt een photobooth hurenWij nemen het leveren, plaatsen, aansluiten en ophalen uit handen!Bij ons je photobooth huren betekent onbezorgd huren. Wij nemen ALLES uit handen.

We nemen een week van te voren contact op met de locatie om de lever- en ophaaltijden te bespreken. Als de locatie weet waar de photobooth geplaatst moeten worden zorgen wij ervoor dat het ruim op tijd gereed staat, wel zo makkelijk!6 uur non-stop printenWij krijgen vaak de vraag hoeveel printjes er inbegrepen zijn bij het huren van een photobooth.

Wil je helemaal los gaan met verkleedkleren? Bel ons dan voor je de photobooth gaat huren, dan bespreken we graag wat er mogelijk is. Studioverlichting Hoe meer licht, hoe beter de foto’s! Kies je bij een photobooth huren ook voor onze studioverlichting? Dan leveren wij een paraplu met studioverlichting voor gegarandeerd goed belichte foto’s.

Photobooth Verhuur

We leveren alles om een uniek gastenboek te maken: het gastenboek inclusief stiften en plakstrips. Je kan kiezen uit drie kleuren; wit met goud, wit met zilver en kraftpapier met goud. USB Stick Wil je zeker weten dat je foto’s altijd en snel beschikbaar zijn? Ontvang alle genomen foto’s digitaal op een 4GB USB Stick per post.

We hebben drie verschillende soorten; goud, zilver of rood. Witte achtergrond Heb je geen goede achtergrond op het feest? Voor een klein bedrag kunnen wij een witte achtergrond meeleveren. 200 prints extra. Twijfel je of de standaard 640 fotostrips voldoende zijn? Dan kan je kiezen voor de optie van 200 extra prints.

Onbeperkt printen Onbeperkt printen kan ook! Wil je een photobooth huren en er 100% zeker van zijn dat je genoeg printjes hebt? Bijvoorbeeld als je evenement de hele dag duurt? Kies dan voor onze extra optie Onbeperkt printen. We leveren een extra grote rol in de photobooth zodat je gegarandeerd het hele feest/evenement door kunt.

Privacyverklaring – Photobooth Express

Vw Photobooth In Houten - Theperfectwedding.nlPhotobooth Huren Voor Een Bruiloft – Acteerworkshop

Heb je een beperkt budget, maar wil je toch zo’n supergave maar goedkope photobooth huren? Dan is onze MiniBooth Budget de ideale oplossing! Deze speciaal ontwikkelde fotozuil werkt als een echt fotohokje en is voorzien van een touchscreen. Druk op start, maak 4 foto’s en razendsnel liggen er twee fotostripjes voor je klaar.

Het mooie van de MiniBooth Budget is dat je hem zelf kan halen en terugbrengen. Goedkoper bestaat niet; op onze MiniBooth Budget bieden wij de laagste prijs garantie! .

De voordeligste photobooth en altijd dichtbij! Landelijke levering Bekijk Bekeken v.a. 275,- 227,- Photobooths en Greenscreens om te Huren ❤ Landelijke levering Bekijk Bekeken v.a. 395,- 326,- Gratis levering en 24 uur huur! Laagste prijs! Landelijke levering Bekijk Bekeken v.a. 363,- 300,- Het totaal plaatje voor uw feest! Landelijke levering Bekijk Bekeken v.a.

Chauffeur Met B-rijbewijs – Drost Photobooth Verhuur – Drimble

545,- 450,- Géén tijdslimiet, tot wel 24 uur! Landelijke levering Bekijk Bekeken v.a. 395,- 326,- Een slimme photobooth bij jou in de buurt! Meerdere vestigingen Bekijk Bekeken v.a. 199,- 164,- Kwaliteit & Service, Huren zonder Zorgen! Capelle aan den IJssel Bekijk Bekeken v.a. 545,- 450,- Partytent tot Snackwagen: alles voor uw feestje! Zuidbroek Bekijk Bekeken v.a.

Wij helpen elke maand meer dan 3,000 bezoekers aan een photobooth Het grootste overzicht van photobooths in België. Vergelijk alle photobooths met behulp van 10+ handige filters Neem direct contact op met de verhuurder voor een boeking, optie of gratis offerte Sla je favoriete photobooths op voor later. Inloggen niet nodig! Ik ben Photobooths-huren.be.

Fotohokje Huren Voor Personeelsfeest - Lach Je LensPhotobooth Huren Amsterdam. Onbeperkt Print. Fotozuil To Go …

Wij zijn de enige 100% onafhankelijke vergelijkingssite voor photobooths van Nederland en België. We verhuren zelf geen photobooths en geven dus onafhankelijk advies! Ik ben je aanspreekpunt, of je nu op zoek bent naar een photobooth of je een verhuurder bent die toegevoegd wilt worden op onze site(s). Ik reageer het snelst als je me emailt op [email protected] op whatsapp op +316 12 75 09 76.

Photobooth Huren

Wij verhuren zelf geen photobooths en kunnen dus onafhankelijk advies geven. Het grootste overzicht in België: elke maand voegen we nieuwe verhuurders toe! Exclusieve acties, deals, kortingen en extra’s bij onze photobooths! Of je nu op zoek bent naar een ouderwets fotohokje, een magische fotospiegel, praatpaal, flitspaal, fotobox, GIF booth, hashtag printer, greenscreen fotostudio of een photobooth in een Volkswagen busje of caravan, op Photobooths-huren.be kan je een zeer compleet aanbod van photobooths van een groot aantal verschillende verhuurders uit heel België vinden! Ook als je op zoek bent naar een last minute photobooth kunnen wij je vaak helpen, dankzij ons uitgebreide netwerk van photobooth verhuurders uit heel Belgie.

We zijn een 100% onafhankelijke vergelijkingssite: wij, noch onze familie of kennissenkring verhuren zelf photobooths. Het enige waar wij ons op richten is het zo eenvoudig mogelijk maken om photobooths te vergelijken en gratis offertes van verschillende verhuurders aan te vragen zodat je de photobooth vindt die het best bij jouw voorkeuren past.

Bekijk alle fotohokjes en vergelijk ze met behulp van de handige zoekfilters Vul het contactformulier in: de desbetreffende verhuurder krijgt direct een email De verhuurder neemt contact met je op of stuurt direct een gratis offerte Wat kost een photobooth huren in Belgie? De prijzen van photobooths zijn onder andere afhankelijk van de reiskosten, aantal prints, of dit met of zonder begeleiding is, de ‘looks’ en soms ook de datum.

Cam Photobooth – Smile!

Voor €275 huur je al een photobooth inclusief onbeperkt printen. De traditionele fotohokjes zijn typisch iets duurder: verwacht rond de €400 tot €600 haar aan uit te geven. De meeste fotohokjes zijn inclusief begeleiding voor 3 of 4 uur. Voor een fotospiegel ben je rond de €500 tot €600 kwijt, inclusief onbeperkt printen, gepersonaliseerd fotokader, begeleiding en transport.

Plaats een reactie