Photobooth Huren Met Led Kleuren

Photoboothled.nl: Photobooth Huren Met Led Kleuren Voor …

Een photobooth huren kan bij ons al vanaf EUR 295,-. Hierbij is inbegrepen: bezorgen en ophalen, geen tijdslimiet (max. 24 uur), installatie, 640 prints, persoonlijk fotokader en digitaal ontvangt van alle foto’s. Hierdoor hoeft u zich tijdens en voor uw feest of bruiloft geen zorgen te maken en staat u achteraf niet voor verassingen.

Mocht je andere wensen hebben dan op de uitnodiging te zien zijn kan dat uiteraard ook. We maken het fotokader altijd aan de hand van jouw wensen en gebruiken daarbij geen sjablonen. Fotohokje is superleuk. Om te garanderen dat er alleen maar mooie of gekke foto’s uitrollen, sturen wij een medewerker mee wanneer je de fotobooth huurt.

Zo hebben jullie geen omkijken naar het hokje, behalve wanneer je natuurlijk zelf gaat!. Ja, onbeperkt printen houd echt in dat je zoveel foto’s mag maken en zoveel fotostripjes mag printen als je kan. De printer heeft een capaciteit van 1000 printjes, het kan dus wel voorkomen dat je zelf het printerpapier moet vervangen.

Wij helpen elke maand meer dan 5,000 feestbeesten aan een photobooth! Welkom bij Photobooths-huren. nl, de grootste vergelijkingssite voor photobooths van Nederland voor het vergelijken van alle soorten phtobooths. Of je een fotohokje, fotopaal, videozuil, fotospiegel, Volkswagen fotobusje, caravan photobooth, greenscreen photobooth, GIF cubicle, instantaneous Polaroid video camera’s, of hashtag printer wilt huren! Vraag gratis offertes aan voor ruim 200 verschillende photobooths van meer dan 100 verschillende verhuurders.

Cam Photobooth – Smile!

De Avonturenfotograaf Van Roermond - Photobooth Verhuur ...Photobooth – Instant Fotobox Verhuur – Oost-vlaanderen …

Denk aan je budget plan, locatie, beschikbaar ruimte, props, huurperiode, aantal prints, reiskosten, stijl, fotoformaat, social networks sharing mogelijkheden, begeleiding, foto, video of GIF: you name it! Als je een contactformulier invult, krijgt de verhuurder direct een mail fulfilled al jouw gegevens en gaat hij of zij aan de slag om een offerte voor jouw feest te maken! Wat kost een photobooth? Photobooths zijn goedkoper dan je denkt! Een goedkope digitale photobooth (zonder printer) huur je al vanaf EUR99.

Vanaf EUR395 kan je al een (opbaasbaar) fotohokje huren. De populaire fotospiegels huur je al vanaf EUR475. Een GIF photobooth kost rond de EUR250. Een Hashtag Printer huur je vanaf EUR350 en een greenscreen fotostudio vanaf EUR395. Voor een caravan photobooth ben je minimaal EUR575 kwijt en een Volkwagen fotobusje kost minimaal EUR650.

Memorybooth - Photobooth Verhuur Voor Elke GelegenheidJongens V/d Photobooth Huren. Onbeperkt Print Va 295

Excessive information? Doe een favoriete photobooths terug. Inloggen is niet nodig! Een photobooth is natuurlijk niet compleet zonder accessoires! De props en andere feestartikelen krijg je er vaak bij, maar wat dacht je van een (Instagram of Facebook) lichtletters, sommige met LED verlichting pass away je kan huren? Een gepersonaliseerd fotoframe koop je al vanaf EUR99; LED lichtletters kan je al huren vanaf ongeveer EUR40 per letter.

Denk aan een fotobooth op een beurs, congres, winkelopening, productlancering, merkactivatie waar je gasten en bezoekers een leuk keepsake kan meegeven en een photobooth een vorm van foto entertainment is, zowel fysiek als digitaal! Wil je een fotohokje volledig van branding laten voorzien, of wil je een fotohokje kopen!.?. !? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Let’s Snap • Een Unieke Photobooth Huren? • Letssnap.be

Druk op start, maak 4 foto’s en razendsnel liggen er twee fotostripjes voor je klaar. Het mooie van de Mini Cubicle Budget plan is dat je hem zelf kan halen en terugbrengen. Goedkoper bestaat niet; op onze Mini Cubicle Budget plan bieden wij de laagste prijs garantie!. Hieronder een greep uit de additional mogelijkheden.

Plaats een reactie